» SZŰRŐCSERE GRAFIKON

Reverse Ozmózis készüléknél

Grafikonon ábrázoljuk, hogy mennyi a készülék éves fenntartási költsége.
Típusszám Megnevezés Egységár 6-12 havonta összesen 12 havonta összesen 24 havonta összesen
FCPS20 20 mikronos előszűrő betét 1.015 Ft 3.820 Ft 9.500 Ft 21.500 Ft
FCPS5 5 mikronos előszűrő betét 1.015 Ft
FCCBL hálosszén szűrőbetét 1.790 Ft
AICRO utóaktív szénszűrő patron 2.690 Ft
AIMRO visszasózó patron 2.990 Ft
TLC-75F ozmózis membrán 12.000 Ft

A táblázatban szereplő árak a munkadíjat nem tartalmazzák, az általunk végzett szűrőcsere munkadíja 4.000.- Ft az általunk vállalt térségekben. Lásd: Elérhetőségek menüpont alatt.

Asztali víztisztító készüléknél

A felsorolt szűrőbetétek közül bármely típussal kedvező áron üzemeltetheti víztisztítóját!Kombi víztisztító szűrőbetét (+Ezüst+KDF): 6 havonta 3.000.- Ft
GAC aktívszén előszűrő (+Ezüst+KDF): 12 havonta 4.500.- Ft
Olasz prémium szűrő (ezüsttel impregnált 0.3mic): 12 havonta 9.000.- Ft Jelenleg nem kapható!


» ELŐNYÖK

 • Nem kell cipekednie
 • Nem kell bajlódnia az üres flakonokkal
 • Nem foglalják a helyet a palackozott vizes rekeszek a lakásában
 • Korlátlanul áll rendelkezésére, ételei-italai elkészítésére
 • Óvja környezetét

» AJÁNLÓI RENDSZER
Amennyiben Ön termékeinket ajánlja ismerőseinek!

- Asztali víztisztító esetén: 4 ajánlást követően egy 6.000.- Ft értékű szűrőbetéttel ajándékozzuk meg!
- Reverse Ozmózis víztisztító esetén: 3 ajánlást követően egy 13.500.- Ft értékű éves szűrőcserével ajándékozzuk meg!

Az ajánlói elszámolás menete: Sikeres vásárlás esetén, kérjük, e-mailben küldjék el részünkre az ajánlott személyek nevét, címét a sikeres azonosítás érekében! Ezután Önt megilleti a felajánlott ajándék szűrőbetétek egyike.


» PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk víztisztító készülékeinkre.

Az ekva.hu oldalon Ön minden kockázat nélkül vásárolhat, ugyanis mi átvállaljuk a kockázatot. Minden termékünkre a törvényben leírt 14 napon felül még 16 napig, azaz összesen 30 NAPIG 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Amennyiben nem elégedett a megrendelt termék minőségével, csak annyit kell tennie, hogy jelzi ezt felénk az e-mail címen, valamint visszaküldeni hozzánk a terméket, mi pedig megtérítjük a vételárát. A pénz visszafizetési garanciánkra az alábbi törvényi feltételek vonatkoznak.

Elállási jog

Az Ekva International Kft. szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Ismertető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletből: A Vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.

A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:
 • A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat.
 • Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 14 napon elteltéig, legfeljebb a szerződéskötés napjától számított 3 hónap elteltéig.
 • Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított 14 nap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint 14 nap van hátra.
 • Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Az Ekva International Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
 • A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
 • Az Ekva International Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:
 • Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
 • Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
 • Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
 • Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.
 • Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban ( ), vagy telefonon (+36 20 / 214 51 03). Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését! A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül az Ekva International Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges.


A fogyasztót megillető elállási joggal kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű.
A törvény további részleteinek megtekintése: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor