» VÍZTAKARÉKOS CSAPSZŰRŐ, PERLÁTORÁra: 1.600.- Ft
(Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!)
  A perlátor tulajdonképpen egy vízrendező, amely a csapból kiáramló víz mozgási energiáját felhasználva levegővel dúsítja fel a vízsugarat. Ennek a kis eszköznek a segítségével úgy érzékeljük, mintha a valóságosnál több víz folyna ki a csapból. Lényegében minden csaptelep végén található perlátor, csakhogy ezeket alapesetben nem víztakarékosra gyártják. Egy hagyományos csapon keresztül maximum 12-15 liter víz folyik át percenként.

A víztakarékos perlátorok ezzel szemben teljesen kinyitott csapnál is mindössze 2-6 litert engednek át percenként. A vízfogyasztási szokások megváltoztatása nélkül ezzel az aprócska berendezéssel drasztikus vízmegtakarítást érhet el!

Alkalmazása rendkívül egyszerű, a csap végén található normál perlátort kell kicserélni a víztakarékos típusra. Ez nem igényel különösebb szerelést, és egy pillanat alatt elvégezhető. A víztakarékos perlátorok ára rövid idő alatt megtérül. Hiszen használatával egyszerre csökkenthető a fizetendő víz- és csatornadíj. Mivel a perlátor a melegvíz-fogyasztást is csökkenti, ezért a gáz- vagy villanyszámla is alacsonyabb lesz!

Az általunk forgalmazott perlátorok tartós műanyagból készülnek, így ellenállnak a korróziónak. Mozgó alkatrészt nem tartalmaznak. Időtálló, kiváló minőségű termékek. Időnként azonban – mint minden perlátort – ezt is javasolt vízkőmentesíteni.

Jellemzők:
- Valódi vízmegtakarítás: 4.563 liter /fő /év
- Típus: fix átfolyású, spray vízsugár
- Ajánlott felhasználási hely: WC, fürdőszoba
- Méret: 2 cm átmérőjű
 
Megrendelését várjuk a +36 20 / 214 51 03 -as telefonszámon.
E-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ebben az esetben kérjük, a tárgy
mezőbe írja be, hogy melyik készüléket kívánja megrendelni.
Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást, segítségére leszünk!
Felszerelés

Az általunk forgalmazott perlátorok a szabvány csapokhoz (M24-es és M22-es) illeszkednek. Csavarja le a csap végén található fémgyűrűt villás kulcs vagy fogó segítségével. Pattintsa ki a hagyományos perlátort, és helyezze bele a víztakarékost. Igény szerint cserélje ki a régi tömítő gyűrűt az újra. A fémgyűrű leszerelésénél néha előfordul, hogy a tömítő gyűrű rátapad a csap végének a szélére, de az ujjal könnyen eltávolítható. Ezt követően csavarja vissza a fémgyűrűt. Ügyeljen arra, hogy a tömítő gyűrű megfelelően illeszkedjen. A tömítő gyűrű nem megfelelő illeszkedése esetén a perlátor környékén víz fog szivárogni. Ilyenkor csak meg kell igazítani a tömítőt, és tökéletesen fog működni a perlátor.