» LÉGTISZTÍTÓ

Ajánljuk mindazoknak, akik az allergiás, asztmás tüneteiket szeretnék enyhíteni, és akik tisztább, egészségesebb levegőt szeretnének otthonukban.
Jó szolgálatot tesz a levegőtisztító azoknak is, akik gyakran betegeskednek, akik szmogos, poros utak közelében laknak, de tulajdonképpen mindenkinek, akinek fontos környezete egészsége.
Előszeretettel vásárolják a légtisztítót azok, akiknek a környezetében dohányoznak. A levegőtisztító nem csak a füstöt, de a káros nikotint is kiszűri.

A párátlanító berendezésekről már jól ismert WDH márka, az elmúlt években kivívta magának az elismerést a német és az európai piacon.
 
Megrendelését várjuk a +36 20 / 214 51 03 -as telefonszámon.
E-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ebben az esetben kérjük, a tárgy
mezőbe írja be, hogy melyik készüléket kívánja megrendelni.
Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást, segítségére leszünk!
A jó minőség, a hosszú élettartam, az ígéretek pontos betartása, és az alacsony fogyasztás jellemzi a légtisztítókat és a páramentesítőket.

A WDH 988-B levegőtisztító a legmodernebb technológiák felhasználásával készült.

A légtisztító műszaki adatai:
Feszültség: 220V / 50Hz
Max teljesítményfelvétel: <60 W
Levegőkeringetés: 1. fokozat ~ 70m3/h, 2. fokozat: ~ 180m3/h, 3. fokozat ~ 250m3/h
Zajszint: 1. fokozat ~ 39dB, 2. fokozat~ 45dB, 3. fokozat ~ 53dB
Terület: max. 60 m2
Méretek (M/SZ/M): 520 x 360 x 178 mm
Súly: 6 kg

Tulajdonságok, felszereltség, előnyök:

- ULPA szűrő: 99,99 %-os hatékonysággal ejti csapdába a 0,0001 mm-nél nagyobb részecskéket.

- Aktív szén & katalizátor kombi szűrő: Elnyeli a különböző fajtájú szagokat és füstöket. A mérgező gázfajták 90 %-át megszűri (mint pl. Formaldehid, H2S, NH3 stb). Ez nagyon hasznos mindazoknak, akik szmogos környéken élnek.

KI / BE kapcsolható egységek:

- Ózonfunkció: Erre abban az esetben lehet szükség, ha pl. cigarettafüstöt, vagy erős szagokat szeretnénk minél gyorsabban semlegesíteni. Használható akkor is, ha beteg ember tartózkodott a lakásunkban, hiszen gyorsan elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat. Az ózon kis mennyiségben hasznos, nagy mennyiségben erős oxidáló hatású gáz. Az ember orra minimális mennyiséget is érzékel, ezért nem kell aggódni amiatt, hogy a légtisztító túl sok ózont termel.


- UV- lámpa: A gyakoribb baktériumok és vírusok többségét hatékonyan elpusztítja, így még egészségesebbé válik a környezet. Az UV technológia arról is gondoskodik, hogy a közelükben lévő szűrőkben ne tudjon megtelepedni és elszaporodni semmilyen kórokozó.

- Ionizátor: Másodpercenként több, mint 5 millió negatív iont termel, melyek elterjednek a helyiségben és lebontják a füstöt és a szagokat. A belterekben sajnos nagyon felborult a pozitív és a negatív ionok aránya, ezért az ionizálás hatására jobb közérzet és kellemesebb, frissebb levegő várható.

A légtisztító további hasznos tulajdonságai:

- Szenzor: Érzékeli a levegő minőségét, és lebegő anyag esetén közepes vagy magas fordulatra kapcsolja a levegőtisztítót. Ha tisztának találja a levegőt, akkor készenléti állapotba helyezi a légtisztító berendezést. A szenzorok tetszés szerint aktiválhatók, vagy kikapcsolhatók.

- Automata üzemmód: Ebben a fokozatban a légtisztító 20 percen keresztül működik, majd 40 percig kikapcsol és ez ismétlődik. Így áramot lehet spórolni, mégis egész nap tisztán tarthatjuk a légtereinket. A légszűrő egyébként is minimális fogyasztással rendelkezik - max. 60 W.

- Aromaterápia: A levegőtisztító tetejében található fiókba rejtheti az illatanyagot, mellyel különböző illatokat oszlathat szét a légtérben. Ez még kellemesebbé és otthonosabbá teszi lakásának hangulatát. A csomagban talál egy ilyen illatosító patront, és nálunk is rendelhet jázmin vagy citrus illatút.

- Időzítő: Beállíthatjuk, hogy a légtisztító 2 vagy 4 óra múlva kapcsoljon ki.

- 3 sebességfokozat: Csendes, közepes és magas fokozat.

A levegőtisztító további előnyei

Több oldalú levegő beszívás: A gyors és hatékony tisztításért a légtisztító több oldalról szívja a szennyezett levegőt.

Könnyű kezelhetőség: A vezérlőfelületen és a távirányítón egyértelmű gombok és feliratok segítségével tájékozódhat. A modern LCD kijelző jelzi az aktuális beállításokat, és bármely gomb megnyomására világít, majd automatikusan elsötétül. A légtisztító 360°-ban fordítható a talpa felett. A kis súlya és a fogantyú miatt könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba.


Távirányító: A távkapcsoló segítségével messziről is kapcsolhatja az összes funkciót. A modern külső miatt a légtisztító nem csak hasznos tartozéka, de dísze is lesz a lakásának, vagy az irodájának. A berendezéseink nem csak CE és EMC tanúsítvánnyal, de GS bevizsgálással is rendelkeznek. A levegőtisztító 2 db ULPA, katalizátor, aktív szén és 2 db UV lámpával üzemel. Napi 8 óra üzemidő mellett kb. egy-két évente érdemes cserélni a szűrőket. A szűrőszett ára: 8.920.- Ft, a 2 db UV lámpa pedig 5.640.- Ft.

A csomagolás tartalmazza a távirányítót és 1 db aromapatront is. Nincs szükség összeszerelésre. Csak a szűrőkön található fóliát kell eltávolítani és máris üzemeltethető a levegőtisztító.


EuroClear légtisztító berendezések jótékony hatásai

- A szellőztetés téli fűtésszezonban vagy nyári klimatizált környezetben sok energiaveszteséget okoz, az ionizátorral történő légtisztítás sokkal gazdaságosabb és hatásosabb módja otthonaink, zárt terek levegőjének frissítéséhez
- Eltávolítja az elektromágneses hullámok általi káros anyagokat (pl. TV, számítógép, mikrohullámú sütő)
- Kipihentség, kevesebb aggodalom érzése
- Asztma, allergia tüneteinek csökkentése
- Baktériumok, vírusok megölése
- Konyhai szagok csökkentése
- Dohányfüst semlegesítés
- Depresszió csökkentése
- Fáradtság csökkentése
- Stressz csökkentése
- Fejfájás megelőzése
- Gyorsabb tanulás

Életünk 80-90% -át zárt terekben töltjük (pl. otthon, munkahelyen, iskola, autó, ...stb.).
Tudta, hogy lakásunk levegője 10-20 -szor porosabb, mint egy forgalmas útkereszteződés?!

A tiszta levegőben oxigén hatására ég el a táplálék, ezért a szervezet tökéletes működéséhez létfontosságú a tiszta levegő. Amikor szennyeződés folytán csökkenni kezd a szervezetünkbe bekerülő oxigéntaltalom, testünk azonnal egyéltelmű jelekkel reagál a megváltozott körülményekre. Egyre nehezebb dolgozni, tanulni, olvasni és gondolkodni, közben nő az érzékenység, az álmatlanság és a rossz közérzet, csökken a teljesítmény. Az oxigéntartalom csökkenése az egyik oka a test öregedésének is. A legtöbb megbetegedés is a légszennyezettségre vezethető vissza. Ezzel szemben lakásaink légszennyezettsége sajnos olyan magas, hogy az meghaladja a szabad térben törvényesen megengedett értékeket.


2 év garancia

Ára: 79.200.- Ft
(Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!)
Ingyenes kiszállítás!
Ára: 53.900.- Ft
(Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!)
Ingyenes kiszállítás!
Ára: 65.000.- Ft
(Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!)
Ingyenes kiszállítás!

A légtisztító készülékeket jelenleg típusváltás miatt nem forgalmazzuk!
Az új típusú készülékek beérkezéséig türelmüket kérjük! Köszönjük!

A légtisztító berendezések negatlív töltésű ionokkal dúslítják a levegőt, a lebegő részecskék egymáshoz vonzódnak és ezáltal nehézzé válnak ahhoz, hogy a levegőben maradjanak. A nagyobb ionizált részecskék lesüllyednek, szilárd testekhez tapadnak, melyet mi egyszerű porképződésként tapasztalunk. Így a berendezés első bekapcsolása utáni pár napot követően összegyűlt por letakarítása után máris megtisztítottuk lakásunkat a mikroporoktól, pollenektől, allergiát-, és aszmát okozó anyagoktól. A negatív ion nem emberi találmány, a természetben is találkozhatunk nagy számban velük villámlások után, vízesések, hegyvidéki erdő közelében.

Cikkszám Megnevezés Teljesítmény Méret (cm) Alapterület Keringtetett
levegő / zajszint
AP-1 Légtisztító berendezés
negatív ion generátorral,
távirányítóval, légszenzorral
60W 51 x 36 x 18 50 m2 70m3/h <39dB
180m3/h <45dB
250m3/h <53dB
AP-2 Légtisztító berendezés
negatív ion generátorral,
távirányítóval
40W 30 x 17 x 32 30 m2 40m3/h <25dB
60m3/h <35dB
120m3/h <40dB
AP-3 Légtisztító berendezés
negatív ion generátorral,
távirányítóval
76W 53 x 21 x 41 40 m2 250m3/h <35dB

A készülék telepítéséhez összesen egy hálózati 230V-os konnektor szükséges.